2013. január 17., csütörtök

Hű (mennyi) hó! (Update: képek)

Nagyon szuperságos! A hó egész délelőtt csak szakadt és szakadt!
Isti iszonyatosan bátran és optimistán elindult Lilivel a suliba és dolgozni.
Én morogtam persze, lemondtam a randim a barátnőmmel, illetve áttettük a jövő hétre.
A mai gyermekorvos látogatást is le akartam mondani de a Doktornő csak délben kezdett így várnom kellett a telefonálással.
Aztán Isti fél kilenc körül telefonált hogy még a suliba se értek oda, hogy hihetetlen világ van és ő nem megy be dolgozni, már le is beszélte.....és...HAZAJÖN! Ugráltam örömömben!

Így együtt elmentünk a tanácsadásra délre, utána pedig Lilit is elhoztuk órák után a suliból.
Hát nem volt egyszerű a közlekedés, de valahol mégis úgy élveztem! Olyan jó volt, olyan régen esett ennyi hó, annyira szépséges és fehér volt minden hogy csak ámultunk és örömködtünk.
A Doktornő meg nekünk örömködött, kilenc hónapos státuszon voltunk.
Mondta Lénusnak mutassa meg van- e már fogacskája, Buci meg megmutatta mind a nyolc fogát, amin utólag teljesen megsértődött és elkezdett hüpögni.
Aztán mértünk, 8880 gr és 72 cm.
Megbeszéltük hogy jöhet lassan az étrendjébe a natúr joghurt, a tojássárga, a túró, sajtot egy kis ideje már kap reszelve, imádja.
Egyébként nagyon ügyesedik, megmutatja kérésre az 'okos fejét', int pá- pá- t, ha meghallja hogy " tapsi- tapsi"', azonnal tapsolni kezd. Továbra is popón halad előre, vagy mászópózban közlekedik egyenlőre kezeivel (Lili egyátalán nem mászott, szerintem Léna fog), ha valami nagyon érdekli feláll, de alapjába véve egy óráig is képes egy fajta játékkal eljátszani, mindent aprólékosan felfedez.Tudja hogy ő Léna, hogy ki az apa, ki a Lili, az anyát nem tudja én a cici vagyok. :-)
Délután kimentünk a levegőre a hóhoz. Vittük beöltöztetve a Pedrót is, aki kb. 30 cm önálló séta után, önszántából beugrott a babakocsi aljába és csak néha merészkedett ki. El is lepte a hó, beleragadt a szőrébe, jól be kellett takargatnunk. Nagyon jó volt, szép hóngyalt csináltunk, hógolyóztunk, megfürödtünk a hóban. Kicsit átfáztunk, ezért szánkózni már nem nagyon tudtunk, amiért Lili morgott. De hát holnap is itt lesz még a hó! Sőt! (Holnap teszek fel képeket, egyenlőre lusta voltam letölteni őket.)

Lili éppen ezredszer fordul meg az ágyában, holnap lesz a szavalóverseny...annyira izgul, még mikor gyakoroltunk is remegett a hangja, ó úgy aggódom érte hogyha nem sikerül csalódott lesz.

Jaj de jó hogy jön a hétvége!









3 megjegyzés:

  1. Van hókotró a babakocsitokon????
    De édes Pedró a csomitartóban! :D Tudja mi a jó!

    Olyan kis ügyes Lénátok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs hókotrónk, az a Lili szánkója, apa rögtönzött. :-D

      Törlés

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)