2013. március 11., hétfő

Szoba cserebere

Már többször megcseréltük a hálót a gyerekszobával.Hogy miért? Mert csak. Eddig mindig én kezdeményeztem a dolgot, most Isti ötlete volt. Eddig nagyon elleneztem mert előre utálom a pakolást és a velejárós takarítást, szanálást, ami amúgy nagyon is ránk fér.
Aztán mégis beleegyeztem a dologba mert megtaláltam a szupi kis gyerekszoba függönyt ami pont a háló ablakára passzol. Szóval zöld utat kapott a szoba csere és a hétvégén meg is valósítjuk. Most jól megtervezem mi hogy legyen, aztán van rá 50% esélyünk hogy nem veszünk össze kétpercenkét a pakolás során. De milyen jó lesz ha kész lesz és rend lesz!

Ma találkoztunk AnyaBóbitával és KisBóbival, észrevettem Őket, megtaláltam a dudát, rájuk dudáltam ők is megláttak és utánunk jöttek. Nagyon jól eső kellemes találkozás volt, AnyBóbita nagyon kedves és KicsiBóbi nagyon édes szép baba.
A Lili azt mesélte nekik hogy amikor nem alszom ki magamat akkor jobb engem elkerülni.
Bár tisztába vagyok a nyűgösségemmel azért a kritika mégis némi önvizsgálatra ad okot.

Léna keveset aludt a múlt éjszaka, be akartam kenni az ínyét dentinox zselével, nem engedte.
Most nagyon fájhat a kibújni akaró fogacskája körül az ínye.

A hétvégénk nagyon jó volt, bárcsak minden pénteken itthon lehetne az Isti.
Szombaton pedig meglátogattak bennünket az Isti unokatesója a kis egy évesükkel Matyival.
Nagyon jó volt, feltöltenek az ilyen események. :-)

1 megjegyzés:

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)