2013. június 6., csütörtök

Egyveleg

Jól éreztem én múltkor azt a peteérést! Tegnap 13,5 hónappal a szülés után Niagara néven újra beköszöntöttek a piros betűs napok.Ehhez mérten tegnapelőtt iszonyú rosszul voltam, vert a szívem, szédölögtem és olyan feszült voltam mint a nagyon éhes férfiember. Aludni sem tudtam, pedig Lénus aludt. Ha engem kérdeztek PMS- nek jobb volt a mellfeszülés. Ez az idegbaj, inkább belső feszültség és álmatlanság ISZONYÚ. Remélem azért pár hónap alatt rendeződik a dolog és nem lesznek ilyen intenzív ciklusaim. 

Lénus jobban van, láza nem volt, nincs is. Náthás volt, de nem annyira húhanagyon, de ahhoz elég volt hogy legyen pár álmatlan éjszakánk meg hogy utáljon a porszívós orrszívás miatt. Folyfon megébredt éjjel is, nappal is, az eldugult orrocskája és kiszáradt szája miatt...mondhatnám fél óránként keltünk. Csak saccra, mert órát nem néztem. Iszonyatosan elfáradtunk, nemcsak én, ő is. Tegnap olyan táskásak és karikásak voltak a kis szemei hogy kezdtem megijedni. Aztán ma én fél délig ő meg fél egyig aludt. Ráadásul kezdi elhinni hogy a családnak semmi köze Dark Vaderhez és kezd felhagyni a hörgéssel (vagyis határozottan gyógyul és nem irritálja a torkát váladék). Ma már evett is, merthogy a náthás napokra ez nem volt jellemző, volt egy olyan nap amikor csak szopizott. Szóval tejem megint annyi hogy reggelre mindig émelyítő sajtkészítő teknő szagom van a tejcsorgás miatt. Lénust egyébként nemigen zavarja hogy én visszaléptem hivatalosan is a fogamzó képes nők táborába, vedeli az anyatejet vidáman. Ja és mind a 4 szemfoga áttört, tegnap a negyedik is, sírdogált is néha álmában.

Lili jól van, márcsak hat nap van vissza a nyári szünetig. Írják a táblára betűnként hogy vakáció. Az tök buli én imádtam anno. Ráadásul a hat napból egyet kirándulnak is. Nagyon várom a nyarat, de ezt már írtam, Lickám rettenetesen fáradt és ebből adódóan kezelhetetlen. Vagyis én nem tudom kezelni őt. Ez most egy új szituáció. Türelmesebbnek kell lennem, csak a nemalvások.....
De már mindenki jól van és tudom hogy ma nagyon jól fogok aludni. 
Azért még annyit had írjak hogy Lili a világ legmelegszívűbb teremtése. Erre minden nap rádöbbenek és most had ne írjak példát, de volt egy nagyon aranyos szituáció. Ha eljön az ideje leírom.

Isti, életem, meg még mindig meg tud nevettetni. Alapból elvan a kis táblagépével (amivel nincs bajom, mert neki is ki kell kapcsolni az agyát, rengeteget dolgozik) hisz tudja én mindent elrendezek, de ha látja hogy én erőmvesztem azonnal mellettem terem és szó nélkül mindet megcsinál, ráadásul úgy ahogy az nekem is több mint jó. Például olyan ügyesen fekteti le aludni a gyerekeket ahogy én akkor sem tudom ha megerőltetem magam.

Árvíz...borzasztó, mélyen érint, sajnálom, becsülök mindenkint aki ott van és tesz...kapják százszorosan vissza a jóságukat! A falukért, a veszélyben lévőkért pedig, nem is tudom mi a jó szó,fohászkodom. 

Óriási a víz, félemetesen lenyűgöző az ereje.

2 megjegyzés:

  1. Jó kis egyveleg!! :) Örülök nagyon, hogy extrasokfogú Buci jobban van, a szünidőt pedig már én is nagyon várom, mert akkor (Te mondtad) csudasok időtök lesz Ránk!! :)
    Isti egy hős, mint mindig, Lili pedig (ahogy látom) igazi vérbeli katasztrófaturista!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. így is lesz! Nagyon jó lenne talizni.
      Mailozzuk le! Puszi

      Törlés

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)