2013. november 3., vasárnap

Kutya baja- szigorúan 18 éven felülieknek!!!!!

Igazából írhatnám úgy is hogy a Pedró baja.
Történt ugyanis hogy anyunál töltöttünk másfél napot mikor Isti elutazott.
Pedrókánk meg halálosan szerelmes az anyu tacskó kutyájába, amit szünet nélkül ki is mutatott oly módon hogy utánfutóként párzó mozdulatokat végzett a tacsilány hátsó felén. Amikor azt írom szünet nélkül akkor nem ferdítem el a valóságot, annyi kivétellel hogy éjszaka pár órára különzártuk őket. Egyébként egyfolytában ment a kutyavonatozás. Persze mivel Pepikénk mégiscsak minike,még a tacskó kutyát sem érte fel céljának eléréséhez, ezért szegény, a lány kutyus combjának oldalán,annak is a szálkás szőrén húzkodta a kis "rúzsát"***(ami testalkatához nézve nem is olyan kicsi).
A lány kutyus kezdetben esendően és könyörögve nézett rám hogy vigyem már haza kéretlen udvarlóját, aztán fenyegetően nézett és mintha az állatvédőkről vakkantott volna valamit.Én meg jól meg is ijedtem és haza is autóztunk.

Hazatérésünk után egy nappal, furcsa vércseppekre lettem figyelmes a lakásban. Az hogy Pedró egyfolytában aludt az nem volt furcsa, gondoltam elfáradt a nagy munkában...
De aztán észrevettem hogy a vércseppek a kutyához vezetnek. Felemeltem gyengéden és sérüléseket kerestem rajta. Egyből meglett a vérzés helye. A kis "rúzsa" szegény állatnak sötét bordóvá valtozott és a duplájára nőtt...hát igen aki drótszőrű tacskó drótszőrén húzogatja a legérzékenyebb testrészét az esetlegesen ilyen kidörzsöléses sebesüléseket okoz.
Anyukám javasolta hogy húzzam fel neki kissé az említett helyen a bőrét és kenjem be körömvirággal. Mármint körömvirág krémmel.
Nos a kutya ezt nem engedte mert még a hasa érintésére is vonyított így inkább bekén hagytam.
Két nap alatt el is múlt a kutya baja.

***A kutya rúzsa, a kan kutyának az a farka amelyiket nem tudja csóválni.

Egyébként Pedró rendkívűl interaktív. Ha meghúzzuk a fülét akkor hangot ad.


                      Szereti

4 megjegyzés:

  1. :D Örülök, hogy végül magától meggyógyult Pedró rúzsa (életbe nem hallottam ezt a hasonlatot, pedig roppant találó!!!) Látszik azért, hogy férfiból van... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rúzs kifejezés a három éves Lilimtől származik. Amikor először látott ilyet elkiálltotta magát:Ott a kutya rúzsa! :-)

      Törlés
  2. Mikor megláttam egy pillanatra, hogy képet is tettél fel, csak reméltem, hogy nem az emlegetett testrészről szól, de örülök, hogy Léna gyömöszöli csak az ebet!! :)
    Örülök, hogy megoldódott magától a helyzet és nem kellett komolyabban beavatkozni...:(( Ezek a férfiak..! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De csak azért nem tettem fel képet mert nem készült! ;-)

      Törlés

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)