2013. július 31., szerda

Blogszabadság


Nincs kedvem írni, olyan mintha szabin lennék. Furcsa érzés nem igazán tudom elmagyarázni.
Majd biztos belelelndülők újra.

Csodás esküvőn voltunk a hétvégén, Lili vitte a gyűrűket. Rendkívül fehyelmezetten teljesítette ezt a szép feladatot. A hihetetlen 39 fok ellenére. Isti volt a sofőr, ingben, öltönyben....háromszor öltözött át...mi csak egyszer a lányokkal.

A lagzi jó volt, egyig maradtunk, igaz Léna kétszer is aludt, de arra nagyon nyügi lett. Lili még maradt volna, nagyon jól érezte magát.








Isti véletlenül popsi kenőcs helyett fogkrémmel kente be a Lénus popóját....:-)

Mostanában nyügi vagyok, olyan semmilyen.Vigyáznom kell hogy ne szúrkálódjak. Isti is nyügi. Szerintem ő már fáradt, jó hogy mindjárt szabin lesz! :-) 

Hívtak a munkahelyemről hogy akkor számolhatnak- e velem. Jó érzés.

Csütörtökön mmr oltás...brrrr..beszereztem a nozódákat. (Bem téren van.)

Várom a nyaralást és közben utálom hogy holnap már augusztus lesz.

2 megjegyzés:

  1. Ugyanígy vagyok én is! Egyáltalán nincs kedvem írni! Csak amiatt veszem rá magam néha, hogy ne maradjanak ki a fontos dolgok (emlékek). Puszi Nektek (Dóri - Kicsipacás)

    VálaszTörlés
  2. Annyira de annyira igazatok van blog ügyben :D, én is már csak az emlékek miatt vettem rá magam, bár még így is jó sok minden elvész majd a homályban.

    VálaszTörlés

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)