2013. július 24., szerda

Vagyunk

De régen írtam, pedig volna miről:-)

Például főztem baracklekvárt! Olyan finom lett hogy magában ettük. Aztán betöltöttem őket a mosogatógépben elmosott majd kiáztatott üvegekbe és másnapra uborka ízük lett!! Azt hittem szétrobbanok dühömben, de nem robbantam, hanem főztem új lekvárt. De azért ha rágondolok még mindig nagyon bosszant a dolog.

Voltunk a mamáéknál és megint tudatosult bennem hogy mennyire fontos az udvar, a tér a gyerekeknek! :-) Jól kipurcantak! Nagyon jó volt.

A hétvégén esküvőre megyünk meg lagziba. A Lili lesz a gyűrűhordó koszorúslány. Nagyon készül rá, alig várja és rettenetesen izgul. Gyakorol egyenesen menni. :-D

Strandoltunk is. A Léna annyira élvezte, folyamatosan kacagott. Lili idén először lemert csúszni az óriás csúzdán, be is pótolta az elmúlt éveket egyből, lecsúszott vagy százszor. 

Voltunk a vizes játszin is. Itt volt a barátnőm kislánya két delutánt nálunk, bebuszoztunk hogy ne unatkozzanak annyit a lakásban és vizeztünk. Szuper volt. Léna imádja, togyog az árkokban, forgatja a kereket, állítgatja a zsilipeket. 
Én vittem nekik fürdőruhát, azért mert amikor először voltunk Lili ruhája tök vizes lett, vannak vízköpők is, meghát vizes játszi na, és a nagylány már szégyellős levenni a ruhát, a hideg vizes testre tapadt ruha pedig szerintem még nyáron is veszélyes, nem akarom hogy betegek legyenek. Szóval ha illik, ha nem, én viszem a fürdőrucit mert nyakig eláznak a kölkök ha nagyon belemelegednek a játékba és nem akarom öt percenként átöltöztetni őket. 

Van egy - két kényes téma is amiről írni akarok, de most nem tudom össze szedni a gondolataimat.

3 megjegyzés:

  1. Jó, hogy vagy! A lekvárt sajnálom... na de uborka ízűek lettek? Mitől? A vizes játszira mi is készülünk!

    VálaszTörlés
  2. :-) Valószínüleg az üveg teteje miatt, utólag megszagoltam, nagyon ecet szaga volt....az új lekvárnál már okosabb voltam.
    A vizes játszi biztos nagyon fog tetszeni Ádámnak. :-)

    VálaszTörlés

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)