2013. július 9., kedd

Hééé

Ismeritek azt az érzést amikor mindent elrendeztek magatok körül, aztán a legnagyobb nyugalomban, a kedvenc italotokkal, rágcsálni valótokkal lehuppantok a kanapéra egy nagyon kellemes atmoszférájú szobában, megnyomjárok a táviányítón a "kezdődik" gombot...Majd amikor elindul a film, már tudjátok az első képkockából hogy jó lesz ezért még kényelmesebbre vacokljátok magatokat a puha párnák közé és kikapcsoljátok az agyatokat és elrepültök egy másik világba, amikor pedig visszatértek onnan, olyan frisseség tör rátok mintha egyvégtében 12 órát aludtatok a lehető legédesebben!?
Na ez hiányzik most nekem. Kéne egy kis kikapcsolódás. Isti sokat volt külföldön mostanában én meg azt veszem észre hogy feszült vagyok, nyügös és rosszul alszom (mert pörgök).Elfáradtam.
Kéne egy kis lazulás. Egyfolytában csinálok valamit.Kezd hiányozni a munka, de csak egy kicsit és utalom az érzést, mert olyan mintha a Lénát bántanám vele, pedig tudom hogy nem.
Rég volt hogy töltődtem úgy igazán.
Épp azon gondolkoztam hogy egy kisgyerekes anya mikor van szabadságon? Vagy csak mikor telik le a munkaideje? Soha. Nincs is ezzel baj, mert ha kiteszem a lábam már jönnék is vissza öt perc után kicsi Csibéimhez.
Na de akkor is! Vasárnap, annak ellenére hogy nem itthon ettünk, hatszor raktam rendbe a konyhapultot! Igen, megszámoltam. Hatszor és csak délután.
Viszont nincs sem mosásom, sem vasalásom.Még a végén háziasszony szindrómám lesz, nagyon kell figyelnem! 

Meg igazából nincs is nekem semmi bajom az ég egy adta világon, csak most jól esett puffogni egy kicsit.(Azér jó volna megnézni egy filmet a fent említett módon, úgy hogy kalóriamentes gumicukrot zabálok közben.) 

6 megjegyzés:

  1. Jo vegre ujra olvasni :) de tudnek en is orulni egy normalis filmezesnek. Keso este lenne ra lehetosegem, de altalaban a 20.perc kornyeken bealszom :) Talan majd ha nagyobbak lesznek...

    VálaszTörlés
  2. Egy mozi esetleg? Amikor effektíve lehetőséged sincs a gyerekekhez menni egy ideig, de mégis jókezekben vannak, s Te lazulhatsz?

    Van olyan, hogy kalóriamentes gumicukor???????????? Hoool?????:)

    Kitartás, nemsokára, az új házatokban hatalmasakat fogsz, fogtok pihenni, én tudom!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Antiszociális vagyok.Nem bírom a mozit. A popcorn rágcsálás hangját, a kóla szűrcsölést, a szuszogást...:-)
      De a Nagy Gatsbyt lehet, mégiscsak...:-)
      A kalóriamentes gumicukor álmaimban létezik csak sajnos. Ott lehet kapnii a kalóriamentes pizzát és tortát is...:-(

      Amúgy így van, majd a ház lesz a vízválasztó! Remélem majd eljöttök!!!!! :-)

      Törlés
  3. Hááá, de ismerős ez az érzés!! És nagyon tartok tőle, hogy egy darabig így is maradok...:(( Remélem, Neked előbb összejön valami!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is jöjjön el mielőbb, ne előbb mint nekem, jó lesz ugyanakkor is! :-)

      Törlés

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)