2012. október 24., szerda

Aki A- t mond mondjon B - t is + akciós ultrahangos párásító

Elmondtam a Lili sulijáról a rosszat, most elmondom a jót is.
Lili két hétig nem volt suliba.
Első héten míg kórházban voltam, vadakat álmodott a halálomról, kialvatlan volt és zaklatott, ezért amelett döntöttek az itthoniak hogy ne menjen.
Aztán mikor hazajöttem a kórházból azt javasolták hogy fogjam itthon, mert eléggé legyengültem a nem evés és ivástól, na meg a műtéttől.
Nem jött volna jól egy betegség.

Szóval ebben a két hétben folyamatosan küldték a tanító nénik a leckét.
Lili ma ment először, nagy örömmel fogadták. Azt mondták megnézik hol tart (mert persze itthon tanultunk ám sokat) aztán majd felzárkóztatják ha kell.
Mikor mentem a Lickámért, M. Néni kétszer köszönt, mosolygott, azt mondta örül hogy lát és jobbukást kívánt.:-)
Szóval, na, de tényleg, most tök rendesek voltak. Nagyon örülök neki.

Egyébként ma délutánra szarul lettem, jött az a csúnya fájdalom a gyomorszájnál...gyorsan bevettem egy algopirynt meg egy nos-pát.
Fáj a hátam is, a gerincem is. Nagyon meg vagyok ijedve.
Biztos sok volt ez ma: vezettem a műtét óta először, álltam a kórházba vagy fél órát, cipeltem a Lénust, babakocsit autóba ki- be pakoltam. Aztán valószínű túl sokat ettem ebédre ráadásul túl gyorsan. Diétásat, de sokat. 6-8x kell keveset ennem. Állandóan ki vagyok tekeredve a szoptatások miatt, mivel a jobb oldalamra még nem tudok feküdni, balról nyújtom a cicim a Kisbucinak, elég érdekes és nyakatekert mutatvány, gondolom az sem jó a hátamnak.
Holnap tanácsadásra kell vinnem Lénát, hát, ha nem leszek jól akkor lemondom, nem kockáztatok.

U.i.
A minap olvastam hogy Bóbitáék és Dóriék ultrahangos párásítót keresnek.
Itt akciós, 12000.
http://m.grando.hu/mebby-polar-ultrahangos-parasito-91853-1529466837?utm_source=lealkudtuk_nl&utm_medium=email&utm_campaign=20121024_daily_neolane&campaignsource=lealkudtuk&bs1=20121024&bs2=napi&tcampaignsource=14

3 megjegyzés:

  1. Jajj, ez nagyon jól néz ki! Tündér vagy!!!! Köszönöm!
    Remélem mára már jobban vagy! Kíméld magad - bár nem könnyű egy 6 hónapos mellett.
    Örülök, hogy a tanító nénik is aranyosak voltak! Még a végén megváltozik minden! :)
    Puszi, Dóri

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy Lili tanítónénije normalizálódik. Még a végén együtt fogtok bulizni!!
    Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj ezzel a rosszulléttel!! Valóban, más ilyen és hasonló műtétek után (ide venném a császárt is, mivel azért nagy hasi műtét) otthon piheg, kiszolgálják és lesik a kívánságait, míg ő fekszik és gyógyul. Te, én meg a másik anyuka pedig örül, hogy életben van és foglalkozhat tovább OTTHON a gyerekével. Gyógyulni? Arra kinek van ideje?
    A párásítós infó miatt (is) nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál ránk!! Ám épp vettem a hétvégén egyet Vaterán, ami remélem holnap már itt is lesz. Azért nagyon köszönöm a figyelmességedet!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Nincs mit! :-)
    A gyógyulás meg úgy látszik hosszabb lesz, ez van. De a császár még nagyobb műtét mégis sokan kibírják....szóval szorítom a fogom aztán majd alakul minden! Jövő héten őszi szünet, Lili itthon lesz, rengeteget tud segíteni.
    Puszi Nektek!

    VálaszTörlés

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)