2013. április 6., szombat

9 nap múlva

9 nap múlva Léna egy éves lesz. Liztől lopom a visszaemlékezős ötletet, köszönöm neki.
Hétfőn fogom kezdeni, de addig is itt egy feljegyzés
2012. 03.30- i dátummal. Jól esik emlékezni.

"Nagyon nyűgös és fáradt vagyok, nehezen veszem rá magam az írásra.
Teljesen kivagyok! Április 12-én lesz az ovi olimpia, hát nem tudom hogy leszek ott, pedig nagyon kéne szurkolni a Lilinek, csak akkor ne szüljek! Így vagy úgy ott kell lennem, mert egész évben arra gyúrt, hogy bekerüljön a nagy döntőbe, szóval nem szúrhat ki vele ennyire a tesója! :-)
Ez a hülye szeles idő nagyon megvisel, alig aludtam. A Pocaklakó már most sem szereti a szelet.
Következő ma éjjeli szösszenet:
A Lili még fél egykor pisilni járt, nem tudott aludni, annyira fújt a szél és kopogott az eső, hogy tiszta világ vége hangulat lett úrrá rajtam. Meg a Lilin és az Istin is, mert egyfolytában cigizni járt. (Az Isti, nem a Lili. :-))
A Léna Míra (így fogják hívni, végre megvan! A monogramja LM - mint a Lilié - Lili Maja. Ez jó érv volt, jóvá hagyta a család.) Nem mellesleg ezt a jelentést hordozza:
"A Művészet
A művész lehet az élet művésze, de lehet művészet az értelme életének is. Komoly eredményeket mondhat magáénak, sikeres karrier , vagy akár külföldi életút is lehet a része. Ez az ember barátságos, nagyon közvetlen, és soha nem mondana le egy buli meghívást."
Vissza az éjszakához:
Szóval Isti cigizni, Lili pisilni, Pedró meg a nyomomban jár. Léna a gyomromban kucorog, de annyira hogy eldeformálódig a hasam és feszíti az egészet.....egy korty víz nem megy le, gyakorlatilag eltűnik a gyomrom. 5 párna segítségével végre találok egy elviselhető pozíciót, próbálok aludni. Isti befekszi mellém, közli hogy fél négy van meg alszik a Lili. A kutya befúrja magát a hátamhoz.
Az Isti elkezdi simogatni...én szólok neki:
- Engem nem simogatsz meg csak a kutyát???
- Neki puhább a szőre - mondja és már horkol is.
Erről ennyit. :-) :-) :-)

Fájnak az ízületeim, meg a derekam, hülye hidegfront!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)