2013. április 24., szerda

Köszönöm Nektek! (Liztől és Lalától kaptam)

Hát nagyon köszönöm hogy gondoltatok rám, nagyon jól esik. De tényleg.
Nem hittem volna, de egyre többet jelent nekem a blogolás, lesem ki mikor ír, érdekel mi van a többiekkel és jól esik írnom is, nyomtatásban látni az életünket. Ugyanakkor lassan kicsit másképp kell majd jelentkeznem, csak egy kicsit ugyan, de az a helyzet hogy Lili megtanult olvasni és nem mellékesen érti is amit olvas. Na meg persze írni is tud, a táblagépet pedig kiválóan kezeli, szóval bármikor idetalálhat. :-D

Alapjaiban én nem szeretem a láncolatokat, de ez jó, mert általa megismerhetünk további jó blogokat is, épp most keztem el olvasni azokat, akik feliratkoztak hozzám, de még nem olvastam Őket, vagy csak részlegesen.

Íme a szabályok:

1. Megemlítjük, hogy kitől kaptuk a díjat.
Én Liztől és Lalától kaptam, lejebb limkelem is. Nagyon köszönöm!

2. Felsorolunk 4 bloggert, akinél 200-nál kevesebb a feliratkozott rendszeres olvasók száma.
3. Egy-egy kommentet hagyunk a kiválasztott 4 blogon a díjazásról.

Az általám választott 4 blogger. Nem tudom ér- e visszajelölni, de nem is érdekel, mert én ezt most így érzem.

1. Liz és Dorka
Őket olvastam elsőként, Maca szonográfusra rákeresve táláltam rájuk.Azóta az életem részei és Liztől rengeteget tanulok, főleg azt hogy kiálljak magamért. Ha nem vetődöm a blogjára, tán soha nem nyitok sajátot és az rossz lenne, mert sokat ad nekem a blogtársadalom. Dorkát meg imádom.

2. Dóri és Pacus aki Ádám
Dóri iratkozott del elsőként hozzám és akkor is örült nekem amikor fél év után újra írtam. 3 hét volt a terhességünk között szóval ittam minden szavát. Sok mindenben egyetértek vele,lelkitársamnak érzem. Ja és nem mellékesen Adám lesz a Léna férje, nem baj ha 4 nappal fiatalabb. :-))))))

3. Bóbitáék
Még nem értettem a blogoláshoz, mert akkor nyílván Lizen vagy Dórin keresztül jutottam volna el hozzájuk. De nem én a gugli álltal, konkrétan Dr. Csenge Titanillára keresve találtam rájuk és pont abba a történetben keztem bele amikor elveszítették Kismálnát. Szomorú voltam aztán olyan erővel szorítottam Dorottyának hogy az hihetetlen. AnaMóniBóbita pedig fantasztikusan ír. Nagyon szeretem a stílusát, no meg ő is lélekrokon Nekem.

4.Lala új a régi blogja pedig most látom hogy meghívós lett
Laura, 20 éves, pár nap és újra anya lesz. Harmadszor. Elsőként a régi blogját olvastam el, pont akkor amikor az utolsó posztot írta, aztán belekezdett az újba.Most vettem észre hogy a régi blogja bezárult.
Pedig érdemes elolvasni, kérjetek meghívót! Olyan mélységekből állt fel ez a lány ahol 100- ból 90- en elvesznek. Én csodálom érte.
Hihetelen ereje van ennek a lánynak én csodálom őt, ma már példás anya.
Nagyon ajánlom a régi és az új blogját is.

Amúgy meg a többieket is nagyon szeretem, mindenkitől van mit tanulni. Izgulok II. Béláért, Bogarért, Vickyért, Petrát és Lilyt is figyelemmel kísérem, csodálom Szabit, az ikreket  olvasok zárt blogokat is, megaztán most kezdem a többieket akik feliratkoztak hozzám és még csak felületesen néztem be hozzájuk (bocs), nincs is mindenkihez meghívóm, kaphatok?

Szóval mégegyszer köszönöm, nagyon jól esik és híztam mellben két kilót. :-)

2 megjegyzés:

  1. Virág! Te egy igazi jólelkű, angyalszárnyakon élő jótündér vagy!
    Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! Liz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Liz, én köszönöm. (Van ám egy csomó rossz tulajdonságom is.)
      :-)

      Törlés

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)