2012. december 16., vasárnap

Áááááááá!!!!

Lili meggyógyult! :-)
Léna pedig annyira de annyira náthás. Sokszor szívjuk neki és csak szopizni hajlandó. Felváltva alszik a mellkasunkon. Borzasztó, annyira féltem! Mikor múlik már el???

Karácsonyi takarítással iszonyatosan le vagyok maradva, de legalább vasalnivaló nagyon kevéske van. Meg persze még vennem kell rénszarvasos wc papírt. Nem mellesleg még vásárolnunk is kell. Kajaügyileg.
A sütéssél jól állok, na persze van egy Lili nevű kiskuktám. Sütöttünk gesztényés szaloncukrot, diós és mákosbejglit, mézeskalácsot, nürnbergit és sajtos rudakat. Még szeretnék gyümölcskenyereket sütni.
A menü az összeállt.
24- én vacsira lesz dióleves, sült narancsos kacsa, sacher torta, persze fenyőalakú (vagy hóember, a Lili dönti majd el).
26- án meg megsütöm a bazi nagy pulykát gesztenyével mert sokan leszünk. Desszertnek vanilía torta lesz.
A többi napokon máshol eszünk.

Szombaton becsomagoltuk a Lilivel az ajándékokat. Igen a gyerekkel. Ő mégis elhiszi hogy majd a Jézuska teszi a fa alá.Persze az övét már én egyedül egy éjszaka becsomagoltam és elrejtettem.
Lili nagyon akart csomagolni én meg nagyon türelmetlen voltam vele. Tök lelkiismeret furdalásom van. Nem tudom mi bajom volt, de talán az a helyzet hogy a csomagolás csakis az én IMÁDOTT feladatom. Önző voltam. Ez most rossz érzés nagyon.
Meg is van a büntetésem...nem cimkéztem fel semmit, így fogalmam sincs melyik becsomagolt könyv kié...

Teljesen le vagyok egyébként törve, nagyon beárnyékolja az ádventet pici Lénusom betegsége.
Pedig úgy szeretem egyébként a készülődést.

Most megnézem a babámmal a mellkasomon a Kisasszonyok című filmet.
Még nem láttam azt mondják nagyon jó. Karácsonyos, kosztümös. Nekem való.

Erről jut eszembe még fenyőfánk sincs!

Holnap el kell mondanom a Lilinek hogy ő a legjobb gyerek világon!


2 megjegyzés:

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)