2012. december 24., hétfő

Libabőrös, háton futkosó lelki orgazmus

Libabőrös, háton futkosó lelki orgazmus.
Na az van nekem éjfél óta.
Merthogy ezt a napot várom, nem is tudom augusztus 31 óta.
(Mint a Shrekben a Szamár.)

A ma reggeli havazás olyan volt mint egy csoda és kár hogy vége van, de most nagyon örülök neki hogy legalább ennyi is volt. Szánkóztunk és hagytuk hogy megcsípje az orrunkat a hideg, a Fagy Jancsi. De jól is esett!

Istim ma turbó erővel esett neki a lakásnak. Jelentem rend van, nem minden csilli - villi mint azt terveztem, de csilli. A villi helyett meg szánkóztunk.

Kivettem a kacsát is a mélyhűtőből, várja szegény hogy holnap jól megkenegessem mézzel és az ünnepi asztal dísze legyen. Mélyhűtő...
Pénteken a pulyka, egy hatalmas robajjal kiugrott a mélyhűtőből. Valószínüleg rosszul volt becsukva a hűtő ajtaja. Persze már keményre volt fagyra és akkorát koppant a konyha kövén hogy hirtelen kaptam a szívemhez hogy: " Mégis lesz világvége?". Még szerencse hogy a család már a ház előtt várt rám hogy induljunk bevásárolni, így csak én voltam tanúja a kopasztott és fagyott pulyka menekülési kísérletének. (Az állatvédők kedvéért írom le, természetesen az állat már a vágóhídon kimúlt és nem nálunk a hűtőben.)

Tegnap este sütöttem ismét bejglit. Vékonytésztás, szurokfeketemákosat.
Azt mondta az Isti hogy tökeletes. Meg sem repedt. Tisztára odavagyok hogy sikerült.

A karácsonyi bevásárlásnál egyszer az Isti háttal állt nekem, valahol fizetett. Olyan melegség öntött el hogy az leírhatatlan. Egyszerűen néztem a hátát és örültem hogy tudom milyen az arca, a mosolya, akkor is, ha nem látom. Boldog voltam hogy hozzám tartozik hogy bármikor megölelhetem.

Az első karácsonyi varázslat is megtörtént már, a gyerekek megyógyultak. Nekem ez a legszebb ajándék. Lénus még picit náthás, de ez már semmi ahhoz képest amilyen beteg volt.

Concolor fajtájú fát vettünk, nem is tudtam hogy van ilyen, narancsos az illata és nem hullat. Nem volt drága, 3000 volt, nálam magasabb. Nem ő a legtökéletesebb fa, de az ölembe hoztam hazáig és beleszerettem.

Alig várom a holnapot. Olyan izgatott vagyok hogy nem bírok elaludni....

Akinek még nincs karácsonyi hangulata, ne aggódjom az jöhet a legutolsó pillanatban is! Fel kell ismerni és be kell engedni az érzést. :-)

NAGYON BOLDOG KARACSONYT ÉS VARÁZSLATOS ÉRZÉSEKET KÍVÁNOK SOK SZERETETTEL!!!!


A kedvenc karácsonyi lemezemről (Bojtorján):

Itt lehet meghallgatni a vidám dalt.

"A mai nap nem olyan, mint más
A mai nap nem lesz senki hibás
A mai nap örömünnep vár ránk
És nem lesz vitatkozás

Reggel a kishúgom arcát lesem
Mért nem veszekszik velem
Eddig nem múlt el egy reggel
Eddig nem volt egy este
Állandóan visszaszólt nekem

Izgatott nagyon a nagymama
Rémülten túr a sufniba
Pedig én ide tettem,
Vagy oda tettem
Vagy talán mégis amoda

Én is úgy érzem, jobb ember vagyok
Majdnem olyan jó, mint a nagyok
Fényes az arcom
Tiszta a csizmám
Így nézhetnek ki az angyalok."



http://m.youtube.com/#/watch?v=8MdvQpCrOkI&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D8MdvQpCrOkI&gl=HU

1 megjegyzés:

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)