2012. december 20., csütörtök

Haladunk

Lénus jobban van. Köhög a váladék miatt, de mintha kevesebb lenne...bár még így is állandóan orrot szívunk, már el sem teszem a porszívót. Tegnap éjjel felkelt mert berottyantott, virágos jó kedve volt, majdnem hajnali négyig ébren volt és kacagott meg játszott.
Aztán persze reggelre bealudt. Én felkeltem a Lilihez, aztán tíz felé Lénus is felkelt, majd tizenegytől egyig mind a ketten aludtunk. Az igen jó volt. Ma sokat aludt egész nap, gondolom pótolta az éjszakát. Áttört még egy foga, a hatodik csücske is.
Este, nem kérte a szokásos " cicit", apját hívta a kis kezeivel hatalmas könnyeket hullajtva és az ő mellkasán aludt el nagyon békésen. Ez van, apás. Igazából nagyon örülök neki.
Ami jó hogy ma már kétszer evett is, krumplit, almát és banánt is. Nagyon örülök neki. Kifelé megyünk ebből a hülye náthából.

Lili tegnap reggel közölte a csajszival amikor odament hozzá hogy hagyja békén.
Tegnap jó kedve is volt, aztán ma megint összebalhéztak. Tisztasági felelős lévén a Lili bement termet takarítani. Utána ment a kötekedős csajszi meg a sleppje és el kezték csesztetni a Lilit hogy véletlenül beletörölt a táblán abba amibe nem kellett volna. Volt megint táska rugdosás is.
Este teljesen maga alatt volt. Jó hogy itt a szünet, megnyugszanak a kedélyek. Sokat beszélgetünk vele, ő pedig szerencsére mindent elmond, azt is bevallja ha ő rosszat csinál.
Fáradt is nagyon, kell a pihenés a gyerekeknek is.

Készítettem egy szuper vidót rólunk, az évünkről, majd valahogy feltöltöm a youtubra.

Ma haladtam a takarításban. Tiszták az ablakok, az ajtók, a függönyök, a polcok.
Holnap gyorsan rendet teszek az íróasztalon, kisúrolom a fürdőt és a wc- t, húzok tiszta ágyneműt (főként a betegség és nem a karácsony miatt). Aztán kész.
Még sütök egy bejglit mert az előző iszonyatos lett,meg egy püspökkenyeret.
Meg úgy szeretnék még az ünnepek előtt az Andi barátnőmmel találkozni!

Isti holnap már szabin van. Csavargunk egyet, meg megveszem ami még kell.
Ma megjött ( az Isti hozta) a pulyka, 10,5 kg ki kellett vennem a fagyasztó fiókjait hogy beférjen.

Fenyőt is vennünk kell még.

Eon rendben.

Ja és ne röhögjetek ki, de ma annyit harsogták a holnapi világvegét hogy elkeztem félni....
De csak 12:01-ig kell aggódni, mert akkor már Ausztráliában december 22 lesz.De 11:59/kor meg még december 20 lesz Amerikában valahol. Szóval az egész világon egyetlen percig sincsen egyszerre december 21. Vagy?
Gyagyás vagyok tudom.

Jó volna egy kis hó.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)