2012. december 27., csütörtök

December huszonhetedike van

Idén is elmúlt a karácsony. Mire számítottam igaz?Minden évben elmúlik és én minden évben nagyon sajnálom. Szép ünnepünk volt. Szebb mint tavaly.

Gyorsan elmesélem a karácsonyunk, szavakkal nemigazán tudom visszaadni az élményt.

Szenteste négyesben voltunk. Lénuskám nagyon nézett és tátott szájjal csodálkozott, Lili nagyon izgatott volt és nagyon örült, én sírdogáltam a meghatottságtól, Isti meg vigyorgott ezerrel.
Nagyon szép esténk volt. Nagyon örülök hogy átélhettem.
A kacsáért csillagos ötöst kaptam a családtól. Aki tud az tud kérem. :-)
Én a következőket kaptam Istitől:
- billentyűzetet a táblagépemhez mert nagyon utálom az érintőképernyőt, ráadásul vadakat szoktam írni mert folyton elcsúszik az ujjam.
- Head Set-et, mert folyton a vállammal fogtam a telefonom hogy szabad legyen a kezem.
- Rowling új könyvét, mert a Harry Pottereket is imádtam, szerintem nagyon tud írni a hölgy.
Lili pedig egy műsorral készült, nagyon édes volt. Minden tánclépést ő talált ki.

Karácsony első napján megjártuk a nagy és dédszülőket. Mindenhol jól éreztük magunkat. Lénus is nagyon jól bírta az utazást és a sok nyüzsgést. Sokat nevettünk.

Tegnap pedig tesómék, anyuék és a szerelmeik voltak itt. Én hétkor keztem el sütni a pulykát, fél háromra sült meg......
De jó lett.
Jól sikerült ez a nap is, mindenki jól érezte magát, aminek külön örülök hogy az Isti rettenetesen fel volt dobva, olyan jó kedve volt, olyan felhőtlen jó kedve. Boldogság volt látni.

Biztos eszembe fognak jutni dolgok, érzések az ünnepről, most túl fáradt vagyok ahhoz hogy igazán felidézzem.

Holnap utazunk Bakonybélbe. Nagyon várjuk. Három nap négyesben. Pihenünk. Olvasni fogunk, sétálni, aludni, beszélgetni, játszani.
Várom a reggelt. Már összecsomagoltam.










1 megjegyzés:

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)