2013. március 4., hétfő

ZOO

Ma voltunk az állatkertben. Ami azért különleges mert ez volt a Lénus első zoo látogatása.
Lili rendkívül izgatott volt, mert annyira jó testvér hogy azon járt az esze milyen boldog lesz majd a Buci ha meglátja az állatokat.
Fizetés után (4200 huf), elég toppant egy hölgy hogy csinál rólunk egy emlékfotót. Én már majdnem meghatódtam amikor megláttam hogy az emlék 990 forintba fog kerülni. Persze fényképező volt nálunk is, de így legalább négyen vagyunk egy képen.

Nagyon jól sikerül a séta, Léna és Lili is persze rettenetesen élvezte a dolgot. Vigyorgós örömködős volt az egész délután.
Az állatkert nagyon szép és az állatok is előbújtak, meg lehetett őket nézni.
Léna nem félt semmitől. :-)

Egy nagyon jó beszélgetésnek a fültanúja voltam.

Lelkes első gyermekes apuka áll a majom előtt és tündi- bündi hangon mondja a kislányának:
"Látod kicsim narancsot, ó nem mangót eszik a majom! "
Mellékelem a szóban forgó (egyértelműen paradicomot) étkező majom képét. Nem gunyolódom, csak mosolyt csalt az arcomra a dolog na. :-)


3 megjegyzés:

  1. Mi azóta készülünk az állatkertbe, mikor Dorka még embrió sem volt, mondván: "majd, ha nekünk is lesz, milyen jó lesz, ha megyünk az állatkertbe.." Most már mi is megyünk pár hónap múlva! Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás, Lili pedig igazán drága, hogy így izgult Léna miatt. Olyan jó testvérek, nagy kincs az ilyen!! :)
    Majmos pasi meg először otthon nézze meg a gyerek kis lapozós könyveit és tanulja meg belőle a zöldségeket/gyümölcsöket! Azt is el bírom képzelni ilyen formán, hogy az állatokat is félremagyarázta szegény kis babának... :)

    VálaszTörlés
  2. :D mangó :) de rájött, hogy nem narancs! ;)

    VálaszTörlés
  3. Az apuka megmaradt a majom szintjén :)

    VálaszTörlés

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)