2013. május 29., szerda

Az irodalmi kávéházban (Kozi) büszkélkedtünk

A mai napon este hatkor a hugomnak kiállítása nyílt, pár munkájából. Nagyon tehetséges. Fest, rajzol. De készít ékszert és ruhát is. Simán és vígan megélne a keze ügyességéből.
A gyerekszobába a rajzokat nálunk ő készítette pillanatok alatt. Hihetetlen na. Talán most sok pozitív visszajelzést kap. Nagyon remélem mert kellene neki az önbizalomból sok!
Nagyon jó kis megnyitó volt, Isti igen jól érezte magát. Én voltam a gonosz aki a hazaindulást sürgette....de hát gyerekre figyelve, szárazon, kiközösítve a teraszról mert ott cigifüst van, egymagamban nem akkora buli a buli. Így utólag sajnálom, tényleg fel volt dobva a Kedvesem.

Az első képen a tesóm látható, ő a picike :-) Ungvári István remek színésszel ( remélem nem sértődik meg hogy ide tettem a fényképét, ha igen leveszem). A második képen pedig az egyik kedvencem a munkái közül.
Aki teheti nézze meg a kiállítást, érdemes!
Lili egyébként ma osztálykiránduláson volt, nagyon fel van dobva, de erről majd holnap, úgy érzem a tesómnak "jár" egy külön bejegyzés. :-) Büszkék vagyunk rá.



6 megjegyzés:

  1. Váóóó, nem is tudtam, hogy ilyen ügyes a hugid! S ha tudom, hogy ott lesztek tegnap, elmentem volna mindenképp, Pimpi hívott (Pimpi= Ungvári), de lemondtam...Azt tudod, hogy Ő lesz Adél keresztapja, ugye?:)

    HÚgod kiállítását meg feltétlenül megnézzük! Puszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen megismertem a fotóidról a Pimpit, de nem akartam lerohanni hogy tudom ám hogy Adél baba keresztapukája leszel! :-)
      A tesóm meg tényleg ügyes! Nagyon jó kis megnyitó beszédet mondott amúgy az István. Örülök ha megnézed.
      Puszi :-)

      Törlés
  2. Atya eg!!!! Ezer eve nem lattam ilyen komoly kepet!!!!!! Aranykezu a tesod!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Uuhhh látom rá is hatással van Johnny Depp (engem tűzbe hoz ha meglátom). Az utolsó képbe beleszerettem. Nagyon ügyes keze van a húgodnak!

    VálaszTörlés
  4. Wow, nagyon ügyi a húgod! Méltán vagy Rá büszke, igyekszünk megnézni a képeit!!! :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen mindenkinek! A Johnny Deppes képet meg akarják venni! :-)

    VálaszTörlés

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)