2013. május 10., péntek

Zsófia

Tegnap kiderült, októberben nem Máté Bendegúz hanem Zsófia fog érkezni a családba. Az öcsém lányos apuka lesz! :-) Ennyi lány unokát és dédunokát egy rakáson! :-D Én örülök nagyon, bár ha fiú lenne akkor is ugyanígy éreznék.

Egyébként igyekszem írni, mert van miről, Lilivel erre a napra voltam kiírva 8 éve (mintha tegnap lett volna), meg aztán pityeregtem is pedig azt hittem nem fogok, de örömömben.
Most viszont KO vagyok. Áttört a bal alsó szemfoga a Lénának, vagy egy hajszál választja el tőle hogy kibújjon. A szemfogak a legrosszabbak mert csontból nőnek. Még jó hogy csak négy van belőlük. :-)

6 megjegyzés:

  1. Széép! A Zsófia nekem is tetszett mindig is, mint lánynév :) Babaruhák szempontjából nagy mázli nekik!! (sajnos a mai világban ez sem utolsó szempont):D
    Ezt a szemfogas dolgot nem is tudtam, mármint hogy csontból nő és hogy ez ennyire rossz... Remélem nagyon gyorsan túljut rajta Buci!! Az ünnepségről pedig szívesen hallanék/olvasnék pár gondolatot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megpróbálom leírni az anyáknapját...se azt majd át kell élned, ó az olyan felemelő! :-) Tesómék meg igen, mindenre vigyázunk és megkapja a kis unokatesó! :-)

      Törlés
  2. NAgy lánybébi bumm van mostanában, úgy látom, gratula...:)

    Szemfog a legrosszabb? Nem az őrlők? Meg fogok bolondulni, tuti, Adélt iszonyúan megviselik az első középsők is. Basszus. (Bocsánat)

    VálaszTörlés
  3. Igen, jönnek a csajok!

    :-)

    Ne aggódj a fogak miatt, lehet Adél meg sem fogja érezni a többi fogacskát! Lénának túl korán jönnek, ez a baj.

    VálaszTörlés
  4. Hát, nagyon szenvedünk most a felsőkkel is, pedig azt ittem, könnyebb lesz már az alsók után...S hát Adél sem épp későn növesztette ki őket...Remélem, hamarosan túl leszünk rajta, már homeós izéket is adok neki, gondolhatod mennyire megvisel engem is...:)

    VálaszTörlés
  5. Sajnálom, okosat sajnos nem tudok mondani.
    Remélem hamar túl lesztek rajta.
    puszi

    VálaszTörlés

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)