2013. május 25., szombat

Azért mert nekünk így jó

Léna 14 fogú lett, Lili bulija a kis barátnőivel jól sikerült.
:-)

De most másról akarok írni.

Későn kelünk mert későn fekszünk. Lili mindig ilyen volt, én világéletemben ilyen voltam, emlékszem mindig azt mondták, jó portás lesz belőlem. Sőt apu és az öcsém, a hugom is ilyen bagoly típúsú emberek. Isti is kezd hozzánk alakulni. :-)
Lénának is kitolódott az alvása. Igazából még decemberben a betegségek kapcsán. Néha visszaállt a " normális" (a társadalom álltal kialakított norma szerinti bioritmus) kerékvágásba a lefekvés témája.

Aztán csütörtökön rájöttem miért nem akarok én ezen igazából változtatni.
Aznap én korán keltem, nyolckor, nekem az korán van. Lénus 10 előtt ébredt.
Suliba anyu ment a Liliért.
Hát délután háromkor már néztem az órát, nem tudtam mit kezdeni magunkkal, a szél fújt mint állat, ezért nem sétáltunk.
Istiék fél hétre értek haza. Mindig ilyen sokáig dolgozik, kivéve pénteken. Arról meg hogy kiküldetésbe is jár, számomra rengeteg sokszor, arról nem is beszélek.

Iszonyatosan hosszú volt így a nap. Ha minden napom így telne el én biztos becsavarodnék.
Olyan jókat alszunk a Lénussal délelőtt, aztán kelünk,készülődünk, vagy a Liliért megyünk, vagy sétálni és pikk- pakk délután van.
Szóval egyenlőre nem változtatok. Most még megtehetem. Tavaly nyáron is bámultuk a Nagylányommal az olimpiát minden éjjel! Nagyon jó volt! Most filmekkel készülök.
Aztán majd augusztusban beállunk a korai kelésre mire kezdődik a suli, Lénus ráér novemberre "normalizálódni".
Mert ezen a nyáron még nem kell dolgozom, itthon lesznek a csajaim, Isti is hosszabb szabit tervez. Évezhetjük az időtlenséget, az együttlétet. Úgy ahogy az nekünk jó.
Ha éjfélig, akkor éjfélig bámuljuk a tévét ( vagy még tovább), és ha délig alszunk, akkor majd kettőkor eszünk ebédet.
A következő nyár már úgyis szabályokkal lesz teli, de ez a nyár, ez a miénk! :-)

4 megjegyzés:

  1. De nagyon jól teszitek !!! Már én is rájöttem, csakis azt és úgy, ahogy a legjobban esik. Annyi szabály es kötöttség van amúgy is az életünkben! ! Mi a hetunket abszolút így éltük most is szuper volt!! Hajrá Kisbaglyok!! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó köszönjük a megerősítést! Örülök hogy jó hetetek volt, remélem írsz! Puszi

      Törlés
  2. Szerintem sem kell mindig a normák szerint élni. Ha nektek most ez így tökéletes, akkor miért változtatnátok. Néha már én is kezdek rájönni, hogy kinek és miért akarok én mindig megfelelni??? Lehet példát veszek rólatok - ha nem is alvásügyileg, mert egyelőre ott nálunk más szelek fújnak. :) (Dóri)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fél életemet a megfelelni akarás tette "tönkre". Most tudatosan azon vagyok hogy el tudjam hinni hogy e nélkül is jó ember vagyok. Egy biztos, jobban érzem magam. Lehet írok majd erről egy bejegyzést. :-)

      Törlés

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)