2012. július 8., vasárnap

Az energia áramlása

Tényleg van aki felhívja az astro tévéket?

Most hogy nem járok a munkahelyemre, délelőtt olykor bekapcsolom a tévét.
Nem egy nagy eresztés amit adnak, ilyenkor mindig eszembe jut apu, aki a multimédia eljövetele előtt a televízíót egyszerűen " görény ládának" becézte.
Végig szoktam zongorázni a csatornákat, legtöbbször kikötök a Disney-nél, a Lili szoktatott rá, ott legalább tudom miről van szó, na meg se erőszak, se káromkodás, disneyéknél mindenki happy, vagy ha nem akkor az lesz.

Ha vasalok, akkor csak háttér zajra van szükségem, akkor azon az adón maradok ahová véletlenül kapcsolok. Na így találkoztam a jósolós műsorokkal.
Az egyiken úgy el méláztam hogy azt vettem észre hogy nézem az adást, sőt figyelem! Nem azért mert érdekelt, nem, a döbbenett tartott a képernyő előtt.
A hívjon és küldöm a szerencse-, pénz-, boldogság energiákat és a fény rituálékat végző jósokat már nem is veszem észre. Sőt néha úgy gondolom, soha nem lehet tudni hátha tényleg igaz.....
Ám de, mert most jön a DE! A szőke, csinos és fiatal hölgy,jósnő ruhában ezennel azt ígérte, hogy csillag porral megáld mindenkit! Be sem kell kerülni az adásba, mert minden telefonszám BE - VAN - PROG-RA-MOZ-VA! Csak hívni kell, fogadják a telefont és már megy is az áldás és olyan gazdagok leszünk és boldogok na meg egészségesek hogy húha!
De aki mégis bekerül az adásba, az duplán részesül eme szerencsében!
Ja, elég ha odacsörgünk, 390 + áfáért. Én ennyiért már megehetek egy fél tábla jó fajta Lindt csokit és az is tele van boldogság hormonnal. A boldogság meg fél egészség.Igaz, gazdagabb nem leszek tőle.
Szóval néztem a jóst és egyre inkább irritált a kezét a gyertyák fölött "csillagport " szóró rituáléja és a mindenki be van programozva szövege.
Ezért elkapcsoltam, egy másik kereskedelmi csatornára.
Nem fogjátok kitalálni, itt meg távgyógyítottak. Konkrétan az ember, a gyógyító, keresztnév és életkor alapján megmondta milyen betegségünk van és hogy jó helyen van- e az ágyunk. Sőt azt is megmondta eme két infó birtokában megy - e vízér fekhelyünk alatt és ha igen milyen mélyen és melyik oldalon......ja és hogy a lakásunkban vagy esetleg ránk tapadva van - e szellem.
Számomra ez volt az abszulut "kick off" és kiakapcsoltam a görényládát.
Megfogadtam, maradnak a Gilmore lányok DVD- ről, meg a Disney.

Egyébként meg ki fogom dobni az internetet mert nem hagy aludni meg elkölti a pénzem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)