2012. július 15., vasárnap

Lili szabadságon van

Fáj a fejem, hidegfront van. Ráadásul ez a második. Mármint front. Lénuskám is nyügi volt önmagához képest. Most aludt csak el ( majdnem éjjel egy óra van). Remélem most már jól fog aludni, mivel viszonylag nagy az alvás igénye és csak akkor igazán mosolygós ha kidurmolta magát.

Licikém még tévézik. Tegnap óta hivatalosan is "szabin" van. Vége van az ovinak, vége van a táboroknak, itt az ideje hogy kikapcsolódjon, pihenjen és azt csináljon amit szeretne ( persze bizonyos keretek között).
Most hörcsög lehet. :-)
Ma kifejtette hogy ő olyan mint egy hörcsög, éjjel nem alszik csak nappal. :-) Én csak vigyorogtam és azt gondoltam magamban: " nem olyan vagy te mint egy hörcsög, hanem olyan vagy mint én". Mert én is éjjel vagyok hiperaktív.
Nagyon szeretem az éjszakai magányt. De csak akkor ha hallhatom az Isti szuszogását.
Apuci csak augusztusban lesz szabin, akkor majd nyaralni is megyünk. Kétszer, röviden.
Amúgy olyan rendes a Licikém! Ma tök sokat bábozott a Kisbucinak. Ráadásul ő maga készítette a bábokat a múlt heti táborban.

Aztán hat hét és iskola, vége a nagy szabadságnak. Bár azt eldöntöttem hogy nem fogjuk gyakorolni a korán kelést. Sosem értettem miért kell napokkal, hetekkel előbb rákészülni arra hogy majd x- naptól korábban kell előbújni az ágyból....ez olyan mintha vasárnap sem aludnák ki magunkat mert hétfőn korán kell kelni!?
Majd lesz pár kínlódós napunk ( max. kettő az eddigi tapasztalatok alapján) és utána szépen beáll majd a rend. Azt mondta a gyerek orvosunk, amint iskolás lesz a Lili megnő a jelenleg és mióta a világon van, nullával vetekedő alvásigénye.

De még nem gondolunk erre, Lili meg hat hétig szabin van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)