2012. július 5., csütörtök

A férfiak működéséről


Néha szeretnék férfi lenni. Nem teljesen, hanem csak abban a tekintetben, hogy ők reálisan és "egyszerűen" gondolkodnak.
Próbálom elmagyarázni.

Tehát, ha egy férfi azt mondja, hogy fáj a feje, akkor TÉNYLEG fáj neki.

Ha egy férfi lefekszik aludni, a megszokottnál gyorsabban és csendesebb módon akkor az azért van mert igazából fáradt és nem azért mert duzzog.

Ha egy férfi meredtem néz maga elé, akkor nem azon gondolkodik hogy mikor fogyunk már le, hanem jár valamin az agya, legvalószínűbb hogy valami csodás autón, cipőn, órán....

Ha a férfi rossz kedvűen állít haza az nem azért van, mert előre felhúzta magát valami nem létező hülyeségen ( mint egyes nők, és most határozottan magamra mutogatok) hanem azért mert fárasztó, stresszes vagy hasonló jelzőkkel illethető napja volt a munkahelyén.

Ha a férfi nem dicséri agyon a főztünket az azért van mert éhes és arra koncentrál.

Ha a férfi tévé nézés közben nem válaszol egyszerre a feltett kérdésünkre annak oka az,hogy a férfiak egyszerre, tényleg csak egy dologra tudnak figyelni.

Sorolhatnám reggelig....

De ha ezt tudom, akkor miért gyártok magamban összeesküvés elméleteket és duzzogok miattuk?

MERT NŐ VAGYOK!
(Isti bocsánat, hülye a nejed. Csók Áj láv jú.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)