2012. július 16., hétfő

Kisnyuszkónak, mindenkinek

Vasárnapi okosság helyett :-)

Ha találok valami olyan terméket vagy szolgáltatást amivel különösen meg vagyok elégedve, szívesen mondom el másoknak is. Tehát sehol nincs sem részesedése, sem nyereségem. Azért ajánlom e négy dolgot most mert nagyon bejött nekem, nekünk.

Természetes, vegyszermentes kozmetikumok babáknak is

Nemrég találtam rá a neten egy hölgyre, aki saját maga készít mindenféle méreganyag nélkül különféle natúrkozmetikumokat.Rendeltem tőle pár dolgot és el vagyok ájulva.
Az izzadás gátló annyira bevállt hogy szinte nem is izzadok még 40 fokban sem, pedig nekem ez probléma volt. Furcsa volt hogy tégelyes és nem golyós, de hamar megszoktam. Isteni a szem és az arckrém is. Nem mellesleg használnak is. Simább és élettelibb az arcom.
A hölgy nagyon kedves, gyors. Az árak szerintem nagyon jók. Például az arckrém 20 gr-os,de nagyon leheletnyi kell belőle790 forint.
De ami legfontosabb semmiféle egészségre ártalmas dolgot nem tartalmaznak a termékei a boltiakkal ellentétben. Már van pelenka kiütés elleni kréme is! :-)
Web:
www.maluskozmetikum.meska.hu
http://malus.atw.hu/malus.php
E- mail, rendelés:
maluscosmetics@gmail.com
Árlista:
http://db.tt/lWABrduu

Dr. Hummel

A doktor urat én nagyon sokáig áldani fogom. Szintén a neten találtam meg a Hummel gélt. A multkori gyomor görcs után nagyon el voltam kenődve.
Ráadásul terhesség alatt szorulás, utána puffadás non -stop. Na meg a görcs.
Pont egy hete szedem ezt a csodát meg adom az Istinek és a Lilinek is! Tényleg nagyon jó. Sokkal kisebb a hasam, kár hogy nem mértem le, de tényleg sokkal kisebb lett. Nem puffadok annyira, nem fáj a hasam, a gyomrom. Isti is nagyon dícséri.
Szívből,tényleg,mindenkinek.

http://hummelgel.info/


Ősök

Rátaláltam egy ékszerkészírőre, Wild Jutkára, aki többek között a nagyszülei régi fényképeiből keszít egyedi ékszert.
Én is előkerestem a dédi képét és megkértem Jutkát csináljon egy nyakláncot belőle. Anyumak lesz ajándék. Imádtuk a dédit, egy igazi jó lélek volt,szorgos kezekkel és jó szívvel. Igazi példakép. Anyué lesz a lánc, aztán ha eljön az ideje az enyém, aztán a Lilié aztán az ő lányáé....
Most még nincs családi ékszerünk. Szeretném ha ez az lenne.
Szeretném ha a dédi nem merülne feledésbe.
Sok csodás dolgot találtok 'vadjutkánál':
http://vadjutka.hu/ekszer/sorozatok-osok/

Pelus:

Már másodszorra foglalkoztat a pelus téma. Lilinél is állandóan porondon volt. Aztán most találtam egy "mega" pelust. Éjjel használjuk. Én éjjel nem pelenkázok. Reggel ha a pelusra (belül) rányomom a kezem nem lesz nedves! Komolyan. De ami a legszembetűnőbb nem "gyűri"meg a gyermeket. Hihetetlen.
Én most gyűjtögetek, mert ha többet rendelek egyszerre (6vagy 12 csomagot) akkor az ára is jó és még ingyen adják hozzá a törlőkendőt is. Az is szupi, rágó illata van. Amúgy simán picit drága, de van 15 % -os kupon mindig az ingyenes Babapatika magazinba.
A mellbimbó ápoló és a baba napozó ( nem szívódik fel, réteget képez) is szuper. Az ügyfélszolgálat pedig kedves és segítőkész.
A striák elleni krém meg tényleg elhalványította a bőr repedéseimet (már majdnem teljesen eltűntek) nagyon gyorsan! (Az előző terhességeknél nem repedt el a bőröm most meg hiába kentem búzacsíra olajjal).
http://www.mindennonek.hu/pine-pelenkak

Szép hetet mindenkinek!

Dédikém:

10 megjegyzés:

  1. Hűűű köszi a hasznos tippeket!Tetszenek ezek a kozmetikumok a Malus oldalról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pinurkám bőrémek is jó a Malus krém. Próbáld ki bátran. :-)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Ugyanazt kiírta, ezért töröltem.

      Törlés
  2. A Meskan is fenn vannak a krémek :)
    maluskozmetikum.meska.hu

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Ezt jól összegyűjtötted! :)
    Nagyon szép ötlet a családi nyaklánc ♥
    Szandra

    VálaszTörlés

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)