2012. július 17., kedd

Utazóágy : Mi = 2 : 5

Megszegtem az akció terápiát.
Minden azzal kezdődött hogy minden áron be akartam szerezni egy utazóágyat a Lénusnak.


Ki a hibás? Hát az utazóágy, az eső, a szél, a net, a Vili bácsi, a Magdi néni.
Na jó, én vagyok az, a gyenge borzalmas elcsábuló némber! :-(

Megszállottan böngésztem a netet. Aztán rátaláltam egy ágyikóra,49 % kedvezményyel.
Ellenőriztem, az adott oldalon tényleg akciós volt.

Megrendeltem. Hamar meg is érkezett.

Gyorsan kibontottam a csomagot ( ez van, kíváncsi voltam van - e hozzá tutira pelenkázó, meg emelhető betét mint egy igazi kiságyban, Picurkámnak ne kelljen olyan mélyen feküdnie.
Mint egy őrült tigris, nem is, mint egy kiéhezett oroszlán az áldozatát úgy szabdaltam szét a csomagolást ( hú ebbe most belegondoltam és megborzongtam).
Nem hiányzott semmi sem.
Összeállítottam. Volna. Három oldalát sikerült, a negyedig kar csaknem akart beugrani. A pi..ába. Megint várnom kellett az Istire,mint a bébi étel készítőnél.
Ahogy hazaért szegény, rögtön ráugrasztottam az ágyra hogy szerlje már meg ( most direkt nem írtam hogy állítsa már fel rendesen)!
Már a homlokáról a földre hullottak az izzadtság csepjei,de csak nem akart sikerülni.
Ekkorra már ellenségel lettek, ő meg az ágy. Álltak egymással szemben tüzelésre készen ( esküszöm hogy még a 'Volt egyszer egy Vadnyugat' zenéjét is hallottam ). Apa győzött. Az ágy állt.
Innentől viszont kihívást jelentett és ezért szét is szedte. Aztán újra összerekta hatalmas kínok árán. Aztán elkönyvelte a teljes győzelmét és ott hagyta összerakva a gyerekszoba közepén.
Én nem akartam szólni hogy ugyanmár csukaj össze, mert marhára zavar, mert bazi nagy, gondoltam majd én szétkapom másnap reggel.
Aha...mondjuk úgy hogy csúfos vereséget szenvedtem az ellen a hülye ágy ellen. Bevallom délutánra feladtam a küzdelmet. Bosszúból megrugdaltam ( vsak egy picit alig értem hozzá ) és kihúztam az előszobába.
Vártam hogy haza érjen az Isti.
Mikor hazért, azonnal meglátta az ágyat enyhén megrázkódott, evett, erőt gyűjtött, és neki állt a szétszedésnek. Nem ment.
Egy napig kerülgettük, másnap állt újra neki a deladatnak, szerencsére sikerrel. Biztos hozzá járult a dologhoz hogy ahányszor csak elmentem az ágy mellett meglöktem, megszidtam, de le nem köptem mégiscsak a Buci fog benne aludni.
Egybként megnéztem a neten, elég sokakat foglalkoztat az utazóágy kinyitása és összecsukása....

A legrosszabb viszont hogy találtam a Kikában egy bézs kis utazóágyat, olyan kis picike és édes, 85x50- es as (a miénk 120x60-as). Viszont csak hat és fél kilóig jó a felső része,ez az egy vigasztal hogy nem láttam meg előbb.
Meg pelenkázója sincs.
De akkor is!Teljesen oda vagyok érte.

Lehet eladom a miénk és megveszem....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)