2012. július 23., hétfő

Orvosnál ( nagyon fel vagyok háborodva)

Ma voltam a gasztroeterologián. (Lehet nem így kell írni.)
Privátban, fizetősön, jó drágáért.
Minden gondolatomat össze szedtem hogy el tudjam neki regélni, mikor hol és hogy fáj, mit ettem, ittam. Kiscsaládom is jött velem.
Aztán a doki szinte végig sem hallgatott. Kb. Tíz percig voltam nála és főleg én tartottam szóval. A kérdéseimmel.
Hát lehet ez is meg az. Ez volt a lényeg. Ja meg ő szívesen megtükrözne, de most nem lesz a kóházban mert szabin van.
Meg nem vizsgált. Még szemmel sem, mert azt is megkérdezte hogy besárgultam- e?! De még csak azt sem kérdezte meg mit ettem ittam, van- e hasmenésem, stb. Az látszott hogy nagyon unja az egészet.
Igen lehet fekély is meg epekő is.....menjek el ultrahangra bár lehet az sem mutat ki semmit, mert ha az epevezetékben van a kő, akkor azt 50% hogy észre sem veszik.
Kérdeztem mit tehetek hogy elkerüljem a görcsöt, merthogy van itthon két gyerekem akikért felelősséggel tartozom és nem fetrenghetek a földön kínlódva, mert akkor 1. ráhozom a Lilire a frászt, 2. nem tudom megetetni a kicsit. A válasz az volt hogy igazából semmit nem tudok csinálni.
Esetleg epe diéta, de most azt nem is tudná megmondani hogy milyen. Hát olyan zsír és fűszer mentes.( Még jó hogy van a google.) Kérdeztem szedhetem- e a Papaverint? Igen, az mehet. Mondta.
Írt savlekötőt, hátha. A kérdésemre hogy szoptatás mellett lehet- e szedni azt mondta " biztos rá lesz írva hogy nem szedhetem, de nem hiszi hogy ártana a babának". A patikustól mikor megkérdeztem ugyanezt, elég bambán nézett rám. Ezek után nem váltottam ki.
Tök ki voltam és bőgtem hazáig. Higgyétek el, nem magamat féltem.
Isti ismét felhívta a házi orvosunkat aki viszont megaszuper. Szabadságról a Balcsiról elrendezett nekem egy vérvételt holnap reggelre aminek már szerdán lesz eredménye amit ő megkap emilben és hívni fog.
Elmondta hogy szedjem a 3x2 Papverint, mert nem lesz baja tőle a Lénusnak. ( Hamar lebontja a máj és vizelettel ürül.)
Pénteken meg UH 09:40- kor. Talán ott kiderül, csak addig ne görcsöljek be!

4 megjegyzés:

  1. Gyógyulj meg mielőbb! Remélem, Bartek doki fog UH-zni, ő nagyon rendes és jó szakember. Kitartás!!!!

    VálaszTörlés
  2. Kardirexbe megyek mert az most viszonylag gyorsan ment időpontilag. Én még mindig bízom benne hogy csak a szerveim rendeződnek vissza. Puszi

    VálaszTörlés
  3. Ott a Csöndes MIsi van, ha jól tudom, ő is nagyon jó! EGyébként ha kell Kardirexbe kapcsolat, szólj, a főnök jóhaver. :) Ha csak parízert ehetsz, akkor egyél Molnár féle házit, iszonyú finom, szólj, és küldök! :) Holnap drukkolok, s azonnal számolj be!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon kedves vagy! Köszönöm.
    Parizerből ezt eszem, van itt a csanaki boltocskába. Tényleg jó.
    Ha kell a kapcsolat szólni fogok.
    Holnap írok.
    Köszi mégegyszer.
    Ti jól vagytok?

    VálaszTörlés

Sikerült beállítanom a megjegyzés rovatot, így mostantól könnyebb lesz Megjegyzést írni.Ha nem tudtok bejelentkezni a névtelen elnevezésű profilt válasszátok! :-)